Съдейки по една нова чувствителност, усещания, сънища, енергии, които описват много хора в днешния свят можем да заключим, че не са малко Духовете инкарнирани със задачи в помощта и подкрепата чрез служба в медиумизма. Опита обаче показва, че на тези идеи се гледа предимно като на нещо, с което да се забавляваш или повод за гордост и суета сякаш си по-специален от другите, но без сериозно отношение и намерение за изучаване и работа в доброто. Едно прекрасно средство каквото е медиумизма, способно с голям размах да пречисти нашите дългове сключени от минали животи, бива захвърлено или зле употребено без да може да послужи за просветлението на душите на живите и на дезинкарнираните в двата плана на живота. Едни прекрасни възможности планирани в житейските програми на толкова много души за колаборация с Духовни Благодетели и Асистенти в работите по подпомагане на страдащото човечество биват захвърляни на вятъра.
Обръщаме гръб на любимите си Духовни Водачи, когато самите ние сме се възползвали от тяхната безкористна помощ в дебрите на ниските духовни зони след поредната ни катастрофална инкарнация в злите страсти и дисбалансирани отношения.

Пример към Глава 25 от книгата на Каирбар Шутел, която изучаваме в Курса по Медиумизъм който е и един апел към всеки от нас да размисли и да медитира молейки Бог да ни просветли по отношение на обещанията дадени в духовния свят, чието изпълнение е определящо за съдбата ни, както в този живот така и след него.
Можете да проследите целия курс като текстове на фейсбук страница Механизми на Медиумизма през погледа на Спиритизма https://www.facebook.com/profile.php?id=100089209173089 както и в аудио формат на Ютуб плейлист: https://youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_qk41s5RSgtT5WlrAdEG7VG

Ангажиментът – за договорите, които поемаме в духовния свят, психографирано от медиума Шико Шавиер

В текстов вариант за четене – https://www.facebook.com/photo/?fbid=171417569175215&set=a.103928389257467


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *