Една от най-големите и значими творби на медиума Шико Шавиер в раздела на лечебния Спиритизъм, от ранга на „Евангелието според Спиритизма“ – това можем да кажем накратко за книга „Блага Вест“.

Произведенията на Шико са от най-разнообразен характер, от поезия в началните години, през романите му описващи духовните колонии и изкупителния процес, чрез психографията на духовни автори като Андре Луис и други, до евангелизиращите творби от духовния водач Емануел, Ирмао Х и други духове, които дават една изключителна дълбочина на разбирането, усещане за пълнотата на посланията на учителя Исус и яснота по всички онези останали недоразбрани и неясни положения дадени в Светите Писания от преди 2000 години.

Спиритизма кодифициран от Алан Кардек през 19 век и продължен чрез творбите на бразилските медиуми действително обхваща богатството на разбиранията на Ранното Християнство, такова каквото е било изповядвано в древните ядра на вярата.

Една пътека към по-добро разбиране на себе си и пътя към Бог.

Тази пътека сякаш изминавам с превода на всяка книга. Много емоция, откривателство, вълнение с всяко осъзнаване, сълзи на утеха, сълзи на облекчение, сълзи от любов, която струи от тези послания и всеки чувства в гърдите си като копнеж от далечни времена, като носталгия, която винаги сме чувствали, но чак сега някой успява да улови в думи и да опише пред съзнанието ни.

Месец Декември на 2023 година не само сложи края на една динамична година за Спиритизма в България, година, в която споделихме Курс Механизми на Медиумизма през погледа на Спиритизма, в която преведохме няколко лекции на известния психиатър спиритист д-р Алирио де Серкейра Фильо, в която стартирахме изучаването на книга „17те инкарнации на Еустакио“ под формата на мини курс със анализ и коментари на главите в аудио вариант, но и финализира труда ни с един венец на утешението и лечебните слова, каквато е книга „Блага Вест“ на духовния автор Умберто де Кампос (Ирмао Х), достигнала до нас благодарение на дарбата и постоянството на усилието на медиума Шико Шавиер.

Книгата в пдф вариант може да изтеглите от тук – може да изисква да влезете в своя профил в Гугъл Драйв https://drive.google.com/file/d/1-ZgRvqjFDBL66mQdRIBDumMsNNLqlwoC/view?usp=drive_link

Всички глави в аудио вариант може да чуете на този плейлист в ютуб:


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *