Децата имат по-развито духовно виждане и често виждат духовете

Жената, на която дадох тази книга с кратко указание какво да прави не е изучавала нищо от Спиритизма, съвсем обикновен човек е – майка на малко момченце.
Нуждата я доведе да потърси помощ.

Ето нейния случай: Малкото момченце, на около 2 годишна възраст, един цял месец и половина се държи странно, отхвърляйки майка си, като на тръгване от детската градина вместо да се радва плаче и изпада в истерии. Положението у дома с течение на дните става още по-зле. Само при баща си малкия се успокоява горе-долу.


Ние не живеем сами – трябва да знаете този факт!
Около нас има множество духове – невидимото човечество, и около нас е начало на едно от ниските астрални нива, т. е. духовете, които са наоколо предимно са тежки и обременени и не са преминали поради най-различни прични нагоре към Духовните Колонии.

Много лесно става процеса да си доведем у дома духчета, та ние плуваме в море от тях. Когато поговорих по-обстойно с нея се оказа, че в дома ѝ е идвала една непозната и много особена жена, която е проявила доста нездаво любопитство. (Майката в онзи период си търсеше помощничка да гледа детето, когато тя е на работа) Твърде възможно е тя да е довела тъмните нисши духове, които да плашат така детето впоследствие. Но това е само един вариант и възможност. Понякога децата биват посещавани от духове, с които имат стара карма и неуредени дългове, което също води до дисбаланс, кошмари и безпокойство.

За нейния случай ѝ препоръчах да си прави една от най-известните защитни практики на Спиритизма „Евангелието у Дома“, която се отличава коренно от всичко, което знаем по простата причина, че тя не ни огражда със стени, не отрича, нито анатемосва духовете, а всъщност се грижи за техните души да намерят покоя и да си отидат при близките Горе, които ги очакват вероятно дълги години вече.

По-хуманна практика аз в моя живот не бях срещала, докато не намерих доктрината на Спиритизма. Ние вечно искаме и настояваме Бог на нас да ни даде – здраве, пари, благоденствие, закрила от неприятности… Никога не се сещаме да помолим Бог за друг, особено за душите на онези, които са около нас и евентуално ни безпокоят, защото самите те са в страдание. Няма по-мощна сила от любовта. Тя лекува всичко.

В случая на майката с детенцето – след една вечер Евангелието у Дома – детето на следващия ден е по-спокойно, след втората вечер изпълняване на четенето – синът ѝ я прегърна след месец и половина на странно и ужасяващо за една майка отхвърляне, с истерии и писъци.

Как се прави Евангелието у дома и какво ни дава?

Духовна защита на дома и всички членове на семейството


Този метод е огромна защита за дома, за хората, които живеят в него и за домашните любимци, които често са обект на страдание заради духчетата наоколо. Как работи – текста, който четем по време на „Евангелието у дома“ успокоява душите на всички, дава отговори, обяснява духовните закони, които дават упование и надежда и на най-големия престъпник и на най-отчаяната душа, довеждайки така нашите невидими гости в дома ни до извода, че е по-добре да си тръгнат Нагоре към Духовните колонии, където ще получат адекватна помощ, отговори и срещи с близки души.

Минимално се прави веднъж седмично, но най-добре е всеки ден. Ако сте много зает човек и не ви остава свободно време може да отделите поне 10-15 минутки.

Процедурата е следната

В едно и също време от денонощието – например вечер преди сън, или сутрин след кафето и преди да тръгнете по задачи. – Определянето и спазването на едно и също време помага на вашия Духовен Водач също да установи рутина с вас и да идва по време на тези четения, да ви вдъхновява с прозрения, да ви лекува и изчиства от всякакви прилепени енергии.

Началото поставяте с молитвичка от сърцето ви – с ваши обикновени думи, помолете се на Висшата Сила, на Бог, за напътствие, за инструкции от книгата, които ще са най-полезни за момента от живота ви, в който точно сега се намирате. Помолете се вашия водач да ви насочи към конкретната глава и подточка за четене. И помолете както посланието и поучението да достигне до всички членове на семейството и техните души, до вас самите, на по-дълбоко ниво, така и до всички невидими евентуално присъстващи страдащи души, които са в нужда от утеха и не им е мястото тук. Така вие насочвате енергията да бъде полезна за всички.

Исус е много голяма сила, особено в случаи, когато има духчета за усмиряване и помощ, дори да не сте религиозен човек и да не познавате Исус, със сигурност искрена молитва за помощ към него действа, неговата сила идва и пречиства, утешава и подпомага душите да си заминат. Така, че ползвайте го – т.е. включете и неговото име в молитвата – да донесе утеха и прозрение на страдащите души, да допуснат посланието от Евангелието да им помогне.

След началната молитва – изберете текст от книгата, ако е принтирана ще е по-лесно „случайният принцип“ да се получи.

Евангелието спред Спиритизма, В КНИЖЕН ВАРИАНТ на български

Почетете на глас по възможност, а ако сте в стая със спящо дете например – може и на ум, макар че е добре да се включат и останалите членове на семейството. Децата от малки трябва да се научат как да си помагат при нужда.

В случай тежък както на майката с дететнцето – нужно е след чететенто да поговорите на глас в посока – да разкажете за прераждането, за това че ние продължаваме след смъртта и нищо не е загубено дори да не сме успели да си свършим всички задачи и поставени цели в живота, дори да не сме изживели любов, или да тъгуваме за някого, и да има дела заради, които страдаме и искаме да поправим… Вашата публика ще ви слуша жадно. Представете си ги като една група дезориентирани деца, объркани и уплашени. Голяма част от тях си мислят, че са живи, повтарят рутинни действия, не осъзнавайки, че трябва да пуснат миналото, емоциите, привързаностите. Поговорете им да им вдъхнете надежда, че има развитие и път напред. Не забравяйте да им кажете и подчертаете, че е нужно само да се обърнат към Бог и да помолят своите духовни водачи да ги отведат на по-добро място, горе в Духовните Колонии, там където има покой, лечение, отговори на всичко, което ги интересува, където ще срещнат близките си, които отдавна ги чакат, и ще могат да планират и подготвят новото си прераждане по най-добрия начин за техния напредък. Те няма нужда да стоят тук в ниските зони около земята, тук за тях е застой, и няма развитие.

Тези думи – нямате си представа как им действат – като балсам на наранените им и измъчени души. Това всичко е лечение и помага на тези души.

Завършете Евангелието у Дома с финална молитвичка – пак няколко изречения от вашето сърце, каквото чувствате в този момент. Да благодарим на Бог, че в милостта си е създал такива закони позволяващи ни да изкупуваме грешките и миналите си лоши постъпки в нови инкарнации, че не осъжда никого на вечни мъки, че ни обича и е винаги до нас чрез Духовните ни водачи. Помолете за защита за всички в семейството, и ако имате специфична молба и желание да ви насочват в идните дни сега е момента да го заявите.


Тази част с обръщението и утешителните думи към евентуално присъстващи духчета, която е допълнение към четенето от книгата, е много важна за случаите на съменние, че има духовни влияния. Те понякога си личат чрез странно поведение, симптоми, дори болести, които упорстват и не се излекуват.

Пълната версия на практката за духовна защита ЕВАНГЕЛИЕТО У ДОМА0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *