В книгите предадени чрез духа на Андре Луис посредством медиума Шико Шавиер можем да видим, че много духове остават в чистилищните зони. По принцип отнема около 20 години в Духовния свят между преражданията. Това не е правило, но често се случва. Като цяло колкото по-развит е Духа, толкова по-дълги са интервалите между реинкарнациите. Също така знаем примери, в които периода е само няколко месеца. За това не можем да създадем закон, всеки случай трябва да се анализира индивидуално.
Например някои самоубийци, такива които са нанесли тежки поражения на тялото си, имат нужда да се преродят множество пъти за да реконструират периспирита си в човешка форма. Обикновено това са кратки прераждания, в които те умират като малки деца в ранните си години. Тогава периода между различните инкарнации е кратък.
От книгата „Спомени на един самоубиец“ на Ивон Перейра виждаме случаят на Марио Собрал: Той се ражда през 1800 година в Португалия в едно семейство със заможно положение. Марио разказва, че имал любяща майка, която го научила да се моли с нея всеки ден. Той пораснал и отишъл в университет, но не го било грижа за Бог. Оженил се и му се родили деца, но той ги изоставил за да живее с любовницата си. Когато обаче момичето пожелало да се разделят, той я убил и извършил самоубийство чрез обесване. След смъртта си той прекарал няколко години в Долината на Самоубийците, докато не бил спасен от Духовни Водачи и отведен в Духовната Колония „Мария от Назарет“. Той преживявал много силно ужасно усещане около врата си и ръцете му започнали да изчезват. Когато планирал следващата си инкарнация Марио лично сътворил едно ментално тяло без ръце. Той бил използвал ръцете си да удуши момичето, което обичал, и също за да се самоубие. Ето как работи чувството за съжаление и угризение.
Знаете ли, че в сайта https://www.worldometers.info/ на 31 август 2020 16часа и 47 мин статистиката показва 715,771 самоубийства тази година…
Разбирате ли пред какъв сериозен проблем сме изправени всички ние? Не живеем в един приказен свят, а в свят, където всяко действие има своите последици за Духа. Хубавата новина е, че Божиите закони винаги позволяват поправката и изкуплението, но сами виждате каква цена плаща духа на Марио Собрал от примера, за да тръгне по пътя на поправката на това убийство и самоубийството, които е извършил.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *