Един от най-популярните бразилски филми на духовна тематика, представящ именно движението на Християнския Спиритизъм, какъвто се явява автора – медиум Франсиско Кандидо Шавиер психографирал под диктовката на духа Андре Луис неговата собствена история след смъртта на физическото му тяло в живота му на лекар на Земята.

Макар и изключително ефектен филма е спестил доста от богатството на информация за пътя на духа след смъртта предоставено в книгата Наш Дом, за което ви препоръчваме да изслушате и нейния аудио вариант.

ФИЛМА МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЧКА – Хипнотична Регресия, Минали животи и живот между преражданията

Дали човек е атеист през живота си или не, дали е религиозен до толкова, че да спазва разни обреди, но да не следва в сърцето си висшия духовен закон, записан във съвестта на всяко човешко същество, независимо от вярата или липсата на вяра, пътя ни след смъртта винаги се определя от постъпките ни преди нея.

За онези, които се страхуват от тази тема най-вече, защото перспективата за плащането на дълговете, за търсенето на сметка за някои наши не толкова достойни постъпки и поведение, ги плаши безумно много, ще кажа – вижте историята на доктор Андре Луис – влязъл в духовния свят през най-лошите порти – на самоубийството поради злоупотреби и крайности довели разпада на физическото му тяло. Вижте как един дух на абсолютен атеист и материалист, отхвърлящ всякаква идея за съществуване на Висша Сила успява да измине мрачния път на осъзнаването и да стартира едно уникално връщане към себе си, към истинските морални ценности закодирано в съвестта на всеки човешки дух. Един път на дълбоки осъзнавания и потресаващи разкрития за всички нас, живеещи още в заблудите и безметежността на илюзорната си представа за духовността и собственото си развитие.

За всички разделили се с любими създания Наш Дом и всички филми на Християнския Спиритизъм предоставят не само дълбоки обяснения, но и съвети как да помагаме на своите близки – били те в земния или в духовния свят и независимо ние инкарнирани в тяло ли сме или вече сме в духовна форма.

Пътят на Андре Луис започва с духовна колония Наш Дом, но завършва едва в 11тата книга от поредицата. Следете на нашия сайт за продължението – книга 2ра – Пратениците.

За зрителите от България филма във Vbox7 https://www.vbox7.com/play:cb06f23e24

Филма за изтегляне https://zamunda.net/banan?id=502294&hit=1&t=movie


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *