Тази история се случва в началото на 70те години, но едва края на 80те години медиумът Шико Шавиер се среща с Джералдо Лемос Нето (Джералдиньо) и му я разказва.

В къщата на Шико в град Убераба, по време на разговорите му с медиума, които понякога продължаваха до зори, Джералдиньо обичаше да разпитва за нещата във Вселената и казваше на Шико, че би искал да се срещне с извънземните.

„Трябва да си много внимателни, Джералдиньо – му казал Шико притеснен, – защото макар повечето цивилизации, които вече са разгадали тайните на междупланетното пътуване, да имат ниво на голяма духовна еволюция, отдадени на доброто и братството, съществуват и такива, които са се развили единствено в областта на техниката, замразявайки най-благородните чувства на сърцето.

Представители на тази група също са ни посещавали, но със скрити цели …
За тях ние сме толкова изостанали, че не обръщат внимание на нашите нужди и на нашите чувства. Те са онези, които отвличат хора и животни за ужасни преживявания на своите кораби. Що се отнася до тази група, ние трябва да сме много внимателни.

Веднъж отивах от град Убераба към град Франка, а след това в град Рибейро Прето, за да посетя приятел, който беше претърпял сърдечна операция. Д-р Елиас Барбоса шофираше колата. Ние пътувахме в 3:00 ч. сутринта, за да избегнем задръстването и по средата на пътуването една мъглива оранжева светлина обви колата и я последва. Доктор Елиас смяташе, че би било по-добре да отбием и зачакахме да видим какво ще стане. Интуитивно аз започнах да се моля, молейки приятеля ми да ме придружи в молитва. Еммануел (духовния водач на Шико) присъстваше и ни призова да бъдем бдителни. След това един космически кораб се появи на близкото пасище, осветяваща цялата заобикаляща природа с мъглива оранжева светлина. Той кръжеше във въздуха, без да докосва земята, а от средата му идваше една още по-ярка замъглена светлина, от която се спусна една извънземна същност. Той имаше хуманоиден външен вид, но много по-висок от нас, около 3 метра висок, слаб като скелет.

Изпитах инстинктивен страх и умолявах Господ да ни отклони тази чаша горчилка, която усетихме с помощта на Еммануел. Изведнъж същността спря и се отказа от нас, връщайки се на кораба. Тогава междупланетното возило се издигна от земята и аз видях много ясно една крава, която беше отнесена на кораба, сякаш левитирайки до там. Тогава корабът изчезна от погледа ни с изумителна скорост.

Тогава Еммануел ми разкри, че тези братя за съжаление не са свързани с доброто и любовта. Те са общества, които плячкосват планети в търсене на странни генетични преживявания. Понякога те отвличат хора и животни за техните лабораторни приключения. Според Еммануел, те просто не го правят в по-голям мащаб, защото Нашият Господ Исус е поставил стандарти и пазители да защитават земното човечество, което все още е невежо за звездните реалности.

И така, синко, ако забележиш някоя същност с характеристиките, които ти дадох, три метра високо и слабо скелетоподобно хуманоидно тяло, бягай, Джералдиньо, колкото се може по-бързо!“

ЗА ДОБРИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ

„Ах! Те са великолепни! Тези, които срещнах, са същества с много нисък ръст, около метър височина. Те са много интелигентни и поради тази причина имат глава с по-голям размер от нашата, с големи бадемови очи, способни да различават всички възгледи за живота в различните равнини на физическата и духовната материя. Те нямат нос, нито уши, а устата им е само малка дупка. Техните физиологични системи са много различни от нашите и вече нямат вътрешности. Цялата им храна е само течна. Те притежават изключителна доброта и защитават земната цивилизация, поемайки ангажимент към Исус да ни водят за добро.

Един ден, Джералдиньо, който не е далеч, те ще получат разрешение от Христос да се представят пред нас посред бял ден, като ни донесат технологичен, медицински и научен прогрес, какъвто никога не сме си представяли.“

Плутон, Меркурий и Луната

Веднъж Шико каза, че Плутон е един вид ДУХОВЕН ЗАТВОР, един древен изолатор за духове, задлъжнели поради престъпления срещу човечеството, за да се защитят от множеството орди (духове), желаещи да им отмъстят, и да преосмислят своите минали престъпни действия.

Подобно на Плутон, Меркурий и Луната също са сфери, в които вибрират духове с голям дълг, всеки от тях със своята собствена еволюционна степен и живот на поправителни преживявания. Но в тези изолатори те не са без защитата на Божественото Провидение, което там е представено чрез духове с висши характеристики, истински учители на мира в мисията на доброто.

От Педро де Кампос и Джералдо Лемос Нето, интервю за списание “UFO“, издание 240.

Извънземните – контакти и информации представени в сънното състояние

„Около 2002 г. имах следния сън:

Сънувах, че съм в къщата на един приятел Сезар, който живееше по това време на същата улица, където живея аз и до днес.

Ние си говорихме за обикновени проблеми и гледахме нощното небе, пълно с разнообразни звезди.

Изведнъж група звезди, разположена на запад, започна да се струпва, докато не образува насочена надолу стрелка, леко наклонена вдясно, сякаш малката стрелка на часовника сочи 4:00 часа.

В този момент една от „звездите“ се отдели от групата и започна да се приближава.

Почувствах се притеснен и реших да се прибера. Сбогувах се с моя приятел и започнах да вървя по улицата, която щеше да ме отведе до моята къща.

Това беше на разстояние само 3 минути пеша.

Само на няколко метра от моята къща видях един космически кораб, летящ ниско.

Той изстрелваше оръжие, което приличаше на един солиден червен лазерен лъч, който пробиваше през асфалта.

Изведнъж от кораба слязоха орди от яростни извънземни и започнаха да затварят в плен хората, които срещнаха по улиците.

Опитах се да се скрия в една близка къща, но ме намериха.

В този момент се събудих.

Десет години по-късно през 2012 г. имах възможността да гледам лекция на медиума Дивалдо Франко, в която той говореше за новата миграция на духове, идващи на Земята, където той подчерта, че много от тях са интелектуално развити, но в морално отношение още много може да се желае.

Тази миграция е започнала през 1982 г. и има за цел да усъвършенства генетично човешкото тяло, така че в близко бъдеще организмът ни да бъде в състояние да получава висши духове, които ще изпълняват изкупителни задачи за човечеството.

Днес виждам, че сънят ми не е бил нищо повече от зърване на онова, което предстоеше.“

Разказа е на един спиритист и медиум от Спиритистки център СЕЛД, Рио де Жанейро


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *