Бразилския медиум Шико Шавиер и дарбата му да дава утеха и на двата свята – на инкарнирани и дезинкарнирани посредством писането на писма от починалите – представено през очите на МАЙКИТЕ: ФИЛМА МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЧКА – Хипнотична Регресия, Минали животи и живот между преражданията

Няколко съдби преплетени от един общ знаменател – утехата, която получават чрез медиума Шико Шавиер
Внезапната смърт като последица от „случаен“ инцидент на едно дете, което има планирана ранна дезинкарнация в настоящия си живот…
Дрогата и духовете-обсесори, които тласкат невнимателния човек към самоубийство. Престоя в низшите духовни зони и спасението благодарение на застъпничеството на любящи Духове.
Бременността и аборта, изпитанието на днешната младеж да посрещне живота или да не се подчини на поправителните реинкарнационни планове.
Преминаването през катастрофа и смутното състояние на Духа.
Нашите близки никога не са твърде далеч, само вибрацията ни разделя. За да имаме връзка с тях не ни е нужно специално място, само да си мислим за тях с обич. Те вече се прибраха У Дома, ние все още имаме да поработим тук. Нека използваме времето, което ни остава да работим за Доброто, да се подобряваме и да се учим, в тяхна чест и за да си подсигурим един ден да бъдем с достатъчно заслуги в духовната си банка за да можем да помагаме ние на онези наши близки, които са в изкупление в низшите зони, или да успеем да се изкачим горе при онези приятели, които са на по-високо еволюционно ниво от нас.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *