Един малък екип от хора работещи на доброволни начала за превода, подготовката и представянето на учебни материали на Спиритизма на български език, и един много по-голям екип от Духовни Водачи, които ни помогнаха през годините да се намерим, макар и всеки да живее на различни точки в света, и да си помагаме в това начинание.

Какво ни мотивира?

Да бъдем полезни на другите и да предоставяме в достъпен вид информация, която има силата да утешава, освобождава и поставя едни стабилни морални основи на всяко човешко същество, което търси да се ориентира какъв е смисъла на пребиваването ни в земния живот и как продължава пътуването ни в Отвъдното.

Историята на Спиритизма в България не започва с нас, нито ще свърши с нас.

Във всяка нова инкарнация човек рестартира мисията и задачата си от там, до където я е докарал предишния път.

Благодарни сме на Духовните Ментори на Спиритистки Център Леон Денис в Рио де Жанейро, Бразилия, за техните насоки, примери и богатство от разработени случаи през годините, от които можем днес да се учим.

Молим Бог да ни благослови да имаме търпението и дисциплината да вървим в тази отговорна задача спазвайки нужната доктринална чистота и духовните наставления на Исус и Кардек.

10 Февруари 2017 г започнахме по-сериозните преводи на материали на Спиритизма, по-голямата част от които все още се намират и може да разгледате на нашия стар сайт – Духовна Подкрепа и изучаване на Християнския Спиритизъм основан от Алан Кардек – http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/

Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *