„Спиритизма е една наука, която се занимава с природата, произхода и съдбата на Духовете, както и връзките им с материалния свят.”

Алан Кардек

Всички ние имаме Дух, затова Науката за Духовете не е нищо друго освен изследване от къде идва Човека, на къде отива и защо се намира на Земята, каква е целта на неговото съществуване; и каква е причината за болката и страданието.

Духовни прояви съществуват от дълбока древност. Алан Кардек със своите 5 основни творби написани през XIX век чрез помощта на Висши Духове дава основата на Учението за Духовете, моралните закони и правила по които съществува всичко. Тук не само ще срещнете доказателства за прераждането, но и информация за живота в други светове, на други планети; информация за връзките и общуването между човеците на земята и духовете на починалите, Духовните Водачи, които всеки човек има; информация за медиумизма и медиумите, морала и правилата, които дълбоко засягат всеки човек натоварен с определена дарба; и не на последно място изключителните уроци и дълбоки насоки предадени преди 2 хилядолетия от Исус на човечеството, останали в забвение и погрешни ограничаващи интерпретации на тесногръдите умове от онова време. Във всяко поръчение, притча, урок предадени алегорично или директно от Учителя, е скрит дълбок смисъл толкова актуален за нашите динамични времена на преход и промени на Земята.

Всички тези теми са разгледани в Книга на Духовете, Книга на Медиумите, Евангелието според Спиритизма, Рай и Ад, и Генезис – на Алан Кардек. Свое естествено продължение и множество примери и случаи в доказателство се получават и чрез по-съвременни медиуми на Спиритизма като бразилския медиум Франсиско Кандидо Шавиер (Шико Шавиер), чиито творби ще срещнете тук във всички курсове на обучение и материали за самостоятелно изследване.

Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *