Колко е „подготвен“ един млад човек за преминаването в отвъдния свят от факта, че е ходел на църква и е „принадлежал“ към конвенционалната религия както всички в света – чрез ритуалите и ограничен до това, което свещениците му тълкуват за истина…
Колко по-леко може да приема нещата след смъртта друг човек, който поне е чел и е размишлявал върху някои по-обширни идеи за оцеляването на духа след смъртта…
За грешките в любовта и тяхната поправка според изискванията на божествените закони на които всички подлежим…
Дори с един филм – защо да не започнем от днес подготовката за големия преход, който е неизбежен за всички нас, както е неизбежно прераждането за душите, които още имат да се усъвършенстват.
Поредицата книги Животът в Духовния свят и техни преводи може да намерите на нашия сайт и в ютуб канала ни

ФИЛМА ЗА ДИРЕКТНО ГЛЕДАНЕ, БЕЗ ИЗТЕГЛЯНЕНА НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА

Филмът се основава на бестселър „E a Vida Continua“, написан през 1968 г. от духа на Андре Луис чрез психографиране на медиума Шико Шавиер. Това е 13-тата и последна книга от поредицата „Животът в духовния свят“, която стартира с книгата Наш Дом.
Един филм за всички хора, загубили скъпо същество и надеждата, че един ден отново ще бъдем заедно, за това че живота не свършва тук на земята, а продължава в един близък до нашия свят.
Защо е толкова важна прошката и човек да си тръгне от този свят умиротворен, без гняв, без обвинения, без негативни емоции и как може да се помогне на такъв „привързан/прикован дух“ да продължи напред.

Филмът за изтегляне https://zamunda.net/banan?id=614011&hit=1&t=movie


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *